top of page

FAGLIGHED

& SERVICE

Når et kæledyr er sygt, er det altafgørende, at du som ejer forstår hvorfor dit kæledyr skal behandles og ikke mindst hvordan.

Derfor er der altid afsat god tid til konsultationerne, så vi når alle spørgsmål igennem.

Her kan du få viden om nogle af de områder klinikken kan hjælpe med.

MINE

YDELSER

KONSULTATION

 

Den lille dyreklinik tilbyder konsultationer efter aftale. Uanset hvilke symptomer dit kæledyr måtte have eller hvilke bekymringer, du som ejer må have, er du velkommen til at kontakte Den lille dyreklinik, således at dit kæledyr kan blive undersøgt og eventuel behandling kan iværksættes.

SUNDHEDSUNDERSØGELSE

Forud for enhver vaccination eller behandling, foretages en grundig sundhedsundersøgelse. 

Før en vaccination sikrer undersøgelsen, at dyret er rask, så vaccinen yder den forventede beskyttelse. 

Inden en behandling sikrer en grundig sundhedsundersøgelse, at der stilles en korrekt diagnose. 

Lovgivningen kræver, at en dyrlæge har "indgående kendskab" til et dyr, inden der udleveres receptpligtige lægemidler. Derfor skal der foretages en sundhedsundersøgelse inden udstedelse af en recept, hvis patienten ikke har været på klinikken tidligere eller der er tale om en ny diagnose.

SMERTEBEHANDLING

 

Smerter hos dyr kan være svære både at erkende, men også at lokalisere. Det er dog vigtigt at handle, når først man har konstateret for eksempel smerter forårsaget af ledde- eller slidgigt. Inden en behandling opstartes, startes der altid en samtale om forventninger og livskvalitet.

VACCINATION

Vaccinationer beskytter, ligesom hos mennesker, mod smitsomme sygdomme eksempelvis hundesyge og parvovirus hos hunde og kattesyge (panleukopeni) og katteinfluenza hos katte. Hvilke sygdomme, det er nødvendigt at vaccinere imod, og hvor tit der skal revaccineres,  afhænger af flere faktorer, men du vil altid få en grundig vejledning i hvilket vaccinations program, der er mest relevant for dit kæledyr

our_services
OPERATION

 

Forud for enhver operation foretages en grundig sundhedsundersøgelse hvorunder der også tages stilling til den mest skånsomme bedøvelsesmetode således at der sikres en så sikker bedøvelse som muligt. Operationspatienter bliver naturligvis smertedækket både under og efter et indgreb.

Operationssåret syes om muligt med en skjult tråd, herved undgås at kæledyret skal bære krave efterfølgende og slipper også for sting, der skal fjernes. 

 

Inden operation skal kæledyret være fastet i min. 6 timer, men må dog gerne have tilgang til vand op til operationen. Normalvis vil kæledyret hjemsendes samme dag som operationen og vil kunne spise og drikke straks efter hjemkomst.

ULTRALYDSSCANNING

 

"Jeg har godt nyt - der er hvalpe på vej". Bekræftelse af en drægtighed kan udføres tidligt ved en ultralydsscanning. Scanning kan dog også benyttes til at bekræfte mistanke om sygdomme som for eksempel livmoderbetændelse eller urinsten.

Ultralydsscanning af fx hjertet kræver specialviden. Du vil blive henvist til en kompetent kollega, hvis dit kæledyr har behov for en specialiseret scanning.

OG ALT DET ANDET

 

Du kan også få hjælp til rejser med kæledyr, tandrensning, kloklip , fodersalg og mange andre ting.

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte mig - jeg hører gerne fra dig.

bottom of page