top of page

OM

TRYGHED

Læs her om dyrlægen der vil møde dig i konsultationen, og om visionerne der ligger bag

Den lille dyreklinik.

I bund og grund er det ikke så indviklet - det handler om tryghed.

HVEM ER JEG?

Erfaren dyrlæge med stor interesse for kæledyr - og særlig passion for smertebehandling.

Efter en årrække som assistent i praksis, senest på Aalborg Dyrehospital, har jeg startet Den lille dyreklinik i Kalundborg. Min erfaring siden 2006 gør at jeg har stor rutine i at diagnosticere og behandle de diagnoser, der almindeligvis forekommer på en dyreklinik.

 

I min tid som dyrlæge har jeg haft særlig interesse for narkose og smertebehandling og har derfor stor erfaring i bedøvelsesteknikker men har også haft mange smertepatienter, herunder gigt- og ledpatienter, mellem hænderne. Jeg anvender derfor nogle af de mest skånsomme bedøvelsesteknikker der findes til mine operationspatienter og har naturligvis også fokus på smertebehandling efter operation.

Jeg stræber efter højeste faglige niveau for at yde den bedst mulige behandling og vejledning.

 

Desuden samarbejder jeg med Jysk Racekatteklub (JYRAK) og har i flere år været faglig skribent for Den Danske Dyrlægeforening.

FAGLIGHED & SERVICE​

Den lille dyreklinik er, som navnet antyder, ikke nogen stor dyreklinik, men derfor kan målsætningerne godt være det, og netop høj faglighed og god service er i højsædet. 

Når et kæledyr er sygt, er det altafgørende, at du som ejer forstår hvorfor dit kæledyr skal behandles og ikke mindst hvordan. Derfor er der altid afsat god tid til konsultationerne, så vi når alle spørgsmål igennem.

Findes der flere behandlingsmuligheder, vil vi sammen afgøre hvilken behandling, der passer bedst i netop jeres tilfælde i forhold til sygdommens art, kæledyrets livskvalitet og ikke mindst økonomi.

Hvis det vurderes, at behandlingen kræver specialviden eller særligt udstyr, kan jeg trække på mit netværk og henvise til de mest kompetente dyrlæger på området. En henvisning til, og eventuel behandling hos, en anden dyrlæge, vil altid foregå i tæt dialog med mig.

I bund og grund er det ikke så indviklet - det handler om tryghed.

OM

DYRLÆGEN

JBN_DYREKLINIK_1945.JPG

Dyrlæge Simon Mogensen

bottom of page